Gesbo veranda's en orangeries!
Gesbo verandas, orangeries, wintergarten, conservatories

september 2016
Deze strakke en tijdloze tuinkamer/serre is tegenwoordig niet meer weg te denken in het huidige woonconcept van multi - functionele woongelegenheden.

Ook hier levert dit design een echte meerwaarde aan de 'look' van de woning om nog te zwijgen over de ruime keuken - zithoek uitbreiding die hierdoor werd teweeg gebracht.

Wederom een topper uit het GESBO gamma.

augustus 2016
Deze tuinkamer/serre die we gaan presenteren, is een exponent van de nieuwe stijl. Sobere strakke lijnen, minimale deocraties,  neutrale tijdloos grijze kleur, veel glas voor perfect zicht naar de tuin en een van buiten onzichtbare en nagenoeg vlakke lichtstraat met mat(wit) zonwerend glas.
Uiteraard perfect geïsoleerd, en voorzien van zachte LED sfeerverlichting.

Juli 2016
Strak, tijdloos, sober, modern  zijn perfect bruikbare synoniemen voor deze serre die wij U tijdens de maand juli voorstellen.

Kijk ook even naar het mooie lamellen optreksysteem dat  binnen zorgt voor het nodige gedempte licht tijdens het televisie kijken in de serre. Vanzelfsprekend maken het strakke interieur, de verfijnde details en de verlichtingselementen de sfeer compleet.  Om de temperatuur ten allen tijde op peil te houden is enerzijds een prachtig zwart gelakt verwarming element verantwoordelijk maar ook een warmtepomp in opbouwuitvoering zorgt anderzijds voor het perfecte klimaat.

Ja, deze klant bevestigt alweer wat we al lang weten.  We hadden het al 10 jaar eerder moeten laten bouwen...

Juni 2016
Wie even door de fotogalerij struint merkt het meteen: GESBO kan alle stijlen moeiteloos aan. Van ultrastrak tot superbewerkt. De tuinkamer die we U hier presenteren is daar een mooi voorbeeld van : een grote keukenuitbreiding met een pakket aan “Retro” verfijningen zoals de gemoluurde hoekpalen, golvende kroonlijst, bossing deurpanelen etc etc. Aan de binnenzijde vallen de knappe radiatorkasten meteen op. Details zoals bronzen raam/deurbeslag kompleteren het plaatje.

Als bouwmateriaal opteerden de klanten voor hoogwaardig Afrormosia hardhout, behandeld met een transparante beschermlaag die het geheel langzaam in kleur laat vergrijzen.

Mei 2016
De serre die we u tijdens de maand mei presenteren is weer van een totaal andere orde dan deze die we de laatste maanden voorstelden. Strak, modern en tijdloos . Dat is dan ook het motto in de huidige serre sector.

Vanzelfsprekend bouwen we ook erg graag een mooie retro tuinkamer of orangerie bij de woning waar dit best in het concept past, echter we kunnen niet ontkennen dat de tuinkamer voor de moderne en hedendaagse woning een stuk strakker in het "maat" pak mag zitten.

Een sobere maar strakke boeiboord rondom het plat dak. Ramen en deuren zonder enige verdelingen of panelen. De strakke inkleding en stijlvolle details maken van dit project eentje dat binnen 20 jaar nog steeds tijdloos zal ogen.

U merkt het, GESBO bouwt elke serre op maat van uw wensen en niet één project is hetzelfde. Dat is nu net de sterkte van onze organisatie en uw waarborg voor een exclusief eindresultaat !

April 2016
We beginnen de lente met U een mooie houten serre voor te stellen. Een frisse combinatie van afgelakte Dark Red Meranti met hoekpalen en kroonlijst in Afrormosia natuurkleur. Dit alles met een lichte “Retro” touch afgewerkt : gemoluurde stijlen en ingefreesde hoekpalen. Ook voor de plafondafwerking werd voor hout gekozen om de landelijke stijl door te trekken. De voorzijde geeft met de vierdelige schuifdeur een royale opening naar de tuin toe, en is voorzien van een opvouwbare (plissé) vliegenhor. Ook het dakraam in de lichtstraat heeft een geïntegreerd vliegenraam onderaan.

Gezien de reeds aanwezige zonnepanelen op het dak is voor de verwarming uiteraard gekozen voor een inbouw plafondklimatisatie.

Maart 2016
De serre die we U tijdens de maand maart voorstellen, kan perfect in het hedendaagse "TOTAAL-PROJECT" geklasseerd worden.

Inderdaad, u kent het gegeven waarschijnlijk ook. De keuken is aan vernieuwing toe en de bestaande kleine ramen in de woning zorgen voor een opgesloten donkere sfeer. Anno 2016 is dit echter niet waar onze verbouwers naar op zoek zijn.

De oplossing is de volgende : De woninggevel naar de tuin wordt volledig of gedeeltelijk verwijderd, een serre met een hoog plafond (al dan niet met een lichtkoepel) wordt als uitbreiding geïntegreerd in het totaalconcept, de nieuwe keuken wordt geïnstalleerd en het resultaat kan U terugvinden op de bijbehorend foto's.

Licht, ruimte en het open gevoel van deze serre maken dat dit de favoriete woonruimte van de woning werd aldus de gelukkige eigenaar.

Februari 2016
De wens van deze klant was om ook in de mindere weersomstandigheden langer te kunnen genieten van dit prachtige uitzicht. 
Omdat deze serre heel transparant is opgezet maar ook geheel open te vouwen is, is deze wens zeker gelukt. Ook hier heeft Gesbo weer optimaal het "buiten" naar "binnen" gehaald.
  

Januari 2016
Een meerwaarde bezorgen aan een klassiek ogende woning? Geen probleem voor GESBO!

Deze strak ogende serre met een vlakke lichtstraat maakt het namelijk helemaal waar. De keuken is onmiddellijk verdubbeld in oppervlakte en de open sfeer naar de tuin maakt het helemaal af. Dit is weeral een staaltje van een mooie integratie in een klassiek concept.

December 2015
We zijn na een druk jaar alweer aanbeland in de Feestmaand, en presenteren U alvast dit prachtproject in volledige Kerstsfeer.

Een tuinkamer met plat dak in zwart gemoffelde slanke “Steel Look” profielen, met tweezijdig opgelegde kruisroeden op het glas. Het plafond werdt volledig in eiken balken en kraaldelen afgetimmerd, alweer een Gesbo exclusiviteit. De houtkachel zorgt in deze koude maar prachtige periode voor de gezellige warmte.

Let it snow, Let it snow, let it snow !!!

Klantenreferenties


« Beste Gesbo, jullie hebben ongelofelijk hard gewerkt !! Zeer zorgvuldig en nauwgezet, heel vriendelijk, alles netjes achtergelaten, in éé... »

« Hoi Roland,  Wij hebben de veranda helemaal klaar. Wij hebben er een BAMBOE XTREME vloer in laten leggen. Alles ziet er perfect uit.Wij zijn... »

« Beste Nando, ze zijn inderdaad vanmorgen geweest en alles keurig afgewerkt. We willen jullie complementeren met jullie Belgische collega's. Niet allee... »

Lees meer

Bekijk onze bedrijfsfilm