Gesbo veranda's en orangeries!
Gesbo verandas, orangeries, wintergarten, conservatories

Serre, veranda en lichtstraten in onze showroom

Wilt u met eigen ogen zien waartoe wij in staat zijn, dan nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van door ons geproduceerde serres en veranda’s. Bovendien kunt u ervaren wat een GESBO aanbouw voor u kan betekenen.

Wilt u een bezoek brengen aan de showroom, dan kunt u zonder aankondiging binnenlopen op MAANDAG en WOENSDAG tot en met VRIJDAG tussen 13.00 uur en 17.00 uur (met uitzondering van de zon- en feestdagen).  Op zaterdag zijn wij geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Op dinsdag gesloten, maar u kunt natuurlijk altijd een afspraak maken buiten deze openingstijden met één van onze adviseurs.

Belt u daarvoor met nummer 0411 - 64 35 55. De koffie of thee staat natuurlijk klaar.
Mocht u tekeningen of foto's van uw woning hebben, is dit altijd makkelijk om mee te nemen. Wij kunnen de situatie dan beter inschatten.

 

Klik hieronder op de foto voor een virtuele rondleiding in onze showroom via Google Maps

 

 

Klantenreferenties


« Beste Gesbo, jullie hebben ongelofelijk hard gewerkt !! Zeer zorgvuldig en nauwgezet, heel vriendelijk, alles netjes achtergelaten, in éé... »

« Hoi Roland,  Wij hebben de veranda helemaal klaar. Wij hebben er een BAMBOE XTREME vloer in laten leggen. Alles ziet er perfect uit.Wij zijn... »

« Beste Nando, ze zijn inderdaad vanmorgen geweest en alles keurig afgewerkt. We willen jullie complementeren met jullie Belgische collega's. Niet allee... »

Lees meer

Bekijk onze bedrijfsfilm